RUBRIK.

Idag vänner, är det lördag. Jesus lever och är mer galen än någonsin. Tror det beror på att solen lyser på honom. Idag är det även dagen då jag tippat på hästar för första gången i hela mitt liv.

Men IGÅR ska ni veta. Det var tamme fan den värsta dagen i mitt liv. Jag var ledig från skolan (det är för visso en bra sak) och så tänkte jag ta sovmorgon.

Gick sådär. Min högst älskade syster ringde och väckte mig klockan 9. Jäjä, tänkte jag och gick upp för att byta vatten till Jesus. Det är rätt vidrigt.

Iaf, så skulle jag äta frukost framför tvn. Det gick bra i säkert en kvart. Sen la tvjäveln av. Inget att göra åt saken tänkte jag (här var jag fortfarande på gott humör) och satte på datorn.

Men internet fungerade inte. På varken min eller Niklas dator. Jag tillbringade därefter ungefär en halvtimme med att svära åt datorn medans jag gjorde allt som stod i min makt för att lösa problemet. Arg som ett bi letade jag ist upp en bra bok som jag tänkte läsa medans jag skulle ta ett skönt bad.

Vad händer då kan man undra? JO! DET FINNS INGET VARMVATTEN!!!! (här börjar jag att skratta hysteriskt och tårar sprutar från mina ögon) Hade jag inte bott i en relativt lyhörd lägenet hade jag skrikit hört och länge.

På gränsen till hysteri tänker jag på olika alternativ till att avreagera mig. Och vad är inte bättre att avreagera sig på än internetleverantörer? Sagt och gjort ringde jag till Norrtelje energis support. Där tillbringade jag en och en halvtimme med att gnälla på en supporter. Han var förövrigt värdelös och fixade inte problemet.

När Niklas sedan slutat jobba kl 13 så tvingade jag honom att köra hem mig till mamma och pappa så att jag skulle få duscha och kolla min mail. Det är inte ofta som jag har vart lika rasande som jag då var. Och vet ni vad det bästa är? När vi sedan kom hem så funkade allt. Varmvatten, tv och internet, det fungerade igen. Nu tror ni att jag blev glad av den bra nyheten.

FEL FEL FEL!!! För nu tror ingen på mig när jag berättar om helvetet jag upplevt. Allt hände alltså i onödan.


Update: Nar jag nu läser det jag precis skrivit låter det inte så farligt måste jag medge. Men där och då kändes det som att jag var i helvetet på jorden. Nu låter det förvisso som ett fjuttigt I-landsproblem. HAHA ni skulle sett hur upprörd jag var ;)




Dagen. Ehhh... Torsdag?

Åter igen en dag i skolan. Axaco är här och föreläser. Om att ha en bokningssida på internet. Så om ni vill boka in er på min superroliga fest i vår så kan jag ge er en länk så kan ni gå in på min sida och boka in er. Coolt va..?



Såhär kreativt sitter vi nu. Typ...


Examensarbete.

Jag har inte bloggat på väääääldigt länge. Nu ska jag börja igen. Kanske.

Just nu sitter jag i skolan med Anneli och jobbar med vårt fucking-jävla-bajs-Examensarbete. Det är ett STORT arbete. Jag hatar över lag stora arbeten då man sällan kan mygla sig ur dem. Inte bra.



Här sitter jag i denna otroligt inspirerande miljön.