Ojdå.

Nu insåg jag precis hur det ligger till.
Jag saknar dig. Verkligen.
Nästan så att det gör lite ont faktiskt.
Det är ju löjligt.
Inte kan man väl sakna någon så att det gör ont?
Du har fått mig att bli någon jag inte vart. Någonsin.
Är det du som letat fram den här snälla konstiga sidan hos mig?
Herre gud, du har fått mig att bry mig om sånt jag aldrig tänkt på förr.
Säger jag "ha det så bra" så är det inte längre något jag säger bara för att vara artig, utan jag menar det. Hela tiden.
Och även om jag inte har något vettig att säga ringer jag iaf, bara för att jag vill höra din röst.
Har det hänt ofta förr eller? Nej.
Hur fjantigt är inte det?
Jag känner mig fruktansvärt löjlig.
Men vet du?
Det gör inget.
Bara jag har dig kan jag vara hur löjlig som helst.
Jag har nämligen hört att man får vara töntig när man är kär.
Och jag älskar dig. Så jävla mycket.
Bara så du vet. Så kom hem nu. En och en halv dag är ganska länge kan jag tycka.

Fredagen.


Efter sista föreställningen i fredags gick vi alla hem för att duscha och byta om, väldigt nödvändigt då man blir fruktansvärt lökig av att spela teater. Senare skulle vi alla mötas påG för en utgång i världsklass.
Så jag och Carl-petter vandrade hem till mig för en snabbdusch och gick sedan över till Sara för att hälla i oss champange och viiiin. Natti och Elsa slöt också upp. Det var mycket trevligt.
Efter lite vin (eller var det lite mycket Sara ;)) mötte vi upp resten av Hamlet-gänget på staden.

      

#1. Jag och Minnah är schnygga. #2 Är jag en anka? Carl-petter är nog lite rädd för ankor. #3 Är inte Åhrman för söt? #4 Frågan är: vafan gör Carl-petter?

   

#1. Carl-petter fick något slags ryck och började skalla saker, han skallade både MaddeB, sin mobil, Annas väska, min halsduk, Sara, En öl, ja, allt helt enkelt. #2 Fina flickor: Åhrman, MaddeE och Minnah. #3 Fler fina flickor: Sandra, Elsa och Minnah igen


     

#1. Hur mår du MaddeB? Skymtar vi Albin där? Och Minnah... Igen... #2 Ojdå, hade vi kul? JA! #3 Natti, är du inte för söt iaf?

Det här var tydligen de enda bilderna jag hade. Vill påpeka att nästan hela estet 3:an var ute och det var sjuktkul. Vi måste göra om det. Vår studentskiva kommer att bli storartad!

Är det inte lite konstigt?

Hej jag heter Hanna och jag hatar att plugga. Jag tycker inte heller om att städa. Eller hicka. Det är tre värdelösa saker. Nyss klippte jag av håret på min farbrors ena arm. Det var kul. Men sen försökte han klippa av min tå. Han lyckades dock inte. I helgen hade jag jättekul. Igår var jag i parken. Vi satt på en filt jag fått av en afrikansk urinvånare. Det är ballt tycker jag. Nu har jag fått fler arbetstider. Jag har jobbat typ hela veckan. Snart tar jag studenten. Shit vad mycket det är kvar i skolan. Men jag har jobbat på bra de senaste dagarna. Nu har jag bara 12 uppsatser, en redovisning, två prov och 3 hemtentor kvar. Jag har ju trots allt tills på måndag på mig. Kan ni då gissa vad jag ska göra i helen? Plugga? Nej, då ska jag mysa med mitt hjärta. Han kommer hem då. Jag saknar honom. Nu tänker jag lägga upp lite bilder jag hittat från helgen. Puss.


Jag faller med stil.


Jag har tre saker att berätta.

1. Jag kan ha haft världens bästa helg, eller, jag HAR haft världens bästa helg.

2. Jag har hittat min studentklänning.

3. Jag vill att världens älskvärdaste ska komma hem för jag saknar honom. Till saken hör att det hittills bara gått en dag och jag tror att jag spricker. DET ÄR JU FÖR FAN FYRA DAGAR TILL KVAR!! Hur ska jag klara mig?

Puss och goonatt.



Rent skryt.

 Vi har spelat Hamlet i en veckas tid nu. Fy faan vad vi äger! Det här är de bästa vi gjort! Allt går bara så bra. Visserligen är de flesta mer eller mindre sjuka, men de märks inte. Alla säger att de är bland de bästa som de sett och de värmer verkligen.

Aja, nu blir de till att sova. Sista föreställningen imorrn. Efter de blir de en estetik utgång i världsklass!

Natti natti!

Var inte detta mer än bara fantasier?

image257

Dagens dag.


Det är rep-vecka på estet. Vi repar teater 9 till 5 varje dag. Premiär på måndag kl 19. Hamlet är det som gäller. Kommer nog bli hur nice som helst.

Min familj har åkt utomlands. Kul för dom, kom precis hem från Tanzania och två dagar senare åker dom bort igen. Men jag klagar inte, huset för mig själv. Eller Kalle har ju flyttat in också.

Nu ska jag snart iväg och repa igen. Har precis käkat frukost och druckigt kaffe med en plattsättare som fixar i vårt badrum. Haha. Han tycker att jag är trevlig som kokar kaffe till honom. Men jag hade inget bättre för mig, hade en massa dötid eftersom jag skulle skjutsa iväg Kalle sjukttidigt...

Vi får se vad som händer ikväll. Kan bli utgång. Lutar nog åt de.

Åter igen har jag skrivit ett fruktansvärt onödigt inlägg...

Hejdå! 

Tanzania.


Jag tänkte berätta om min Tanzania-viselse, men jag kan bara komma på ett ord som kan beskriva min resa.

image256

Magiskt.
Helt jävla magiskt.
Det var så vackert att det gjorde ont.
Jag ska dit igen.


Det är allt jag har att säga om mina två veckor.
Jag saknar att sova i tält i djungeln och vara helt säker på att man skulle dö innan solen gick upp. Det var en häftig känsla att faktiskt vakna efter det. Att jag sen tappade räkningen på nära-döden-upplevelser efter första dagen, är också en sak.

Förstår ni att jag är glad över att jag överhuvudtaget kom hem levande?

Zanzibar.


Nu ar vi pa Zanzibar! Det ar niice. Inte sadar overdrivet mycket att gora kanske, men iaf.

Imorrn ska vi till nan stenstad och sen ska vi till natt spa och sen skulle vi typ bada med delfiner. Det blir nog kul. De har stallet ar ode.

En typisk paradis o.

Slut for mig.
Juste... Om det ar nan fran min klass som laser det har sa kommer jag hem pa mandagmorgon, jag kommer till lunch, halsa det till Stefan sa han inte blir grinig i onodan... :)



J A G  S A K N A R  D I G ! ! !

Jambo!

Har sitter jag i djungeln med det segaste internet varlden sett.

Jag har nu i fem dagar bott i diverse talt i djungler och savanner. Jag har inte vart innomhus pa fem dagar alltsa. Ar livradd varje natt da man ibland vaknar av att ett lejon ryter eller en elefantflock passerar. Darfor tvingar jag syster att sova i samma sang som mig, inte for att jag tror att hon pa natt vis skulle kunna skydda mig, utanfor att da kanske lejonet tar henne forst sa att jag overlever. Ganska smart kan jag tycka.
Det har ar de haftigaste jag vart med om i hela mitt liv, och jag har anda besokt manga platser. Det ar cool som faan!

Aja, ska dra mig tillbaks till mitt och systers tent.. Forestall er att sova i en djungel fylld med vilda djur och bara en tygvagg imellan. Det ar en ball kansla. Imorse vaknade jag av att en babian satt utanfor oppningen, jag har kommit fram till att jag hatar babianer. Det var mycket trevligare att oppna tentet och sta oga mot oga med 2 giraffer och ett tiotal zebror....

Puss och kram pa er alla!



Och jag saknar dig otroligt mycket.
Jag vill at du ska vara har och uppleva det har med mig, du skulle alska det! Det ar magiskt!
Aja, vi ses om 10 dagar...
Men jag hoppar fortfarande pa att du kommer till Zansi Bar.
Alskar dig!