Söndag, sista dagen på helgen.

Alla räkningar betalda.
Så nu är jag fattig igen.

Jag var rik i två dagar.
Det suger.


HATA STUDENT-LIVET!!!



Fredagsmyyyyyyyyyyyys.

Idag har jag suttit och nynnat på fredagsmys-låten, ni vet. Det har resulterat i att alla andra (2 pers) här på kontoret också gör det. Sånt gillar jag. Att påverka folk. Eller irritera. Same same.

Jag gillar min nya praktik faktiskt. Inte för att något skulle kunna vara värre än den förra. Nu har jag iaf kul och gör något jag är intresserad av. Det är bra.

Sååå.. Vad händer i helgen?
Jo, ikväll ska jag och Jempan (jag försöker verkligen få Jenny att lyssna när jag säger Jempa till henne. Det går inge vidare. Men skam den som ger sig!!) laga middg och dricka vin. Det tycker jag ska bli trevligt.

Och imorrn vänner! Då ska jag och lilla Niklas åka in till den stora Stockholmstaden och kolla på hajar och fiskar och andra vattenlevande saker! (Och ja, det var min idé, men Niklas har inte satt sig på tvären så jättemycket faktiskt) sen ska vi käka en mys-middag in the old town. Sånt gillar vi.

På kvällen där lär jag antagligen dra med Jempan till Konrast för att möta Anna. Det är konsert och grejer där.

Sådär ja. Nu ska jag återgå till att telefon-tracka Stockholms alla matleverantörer.


Torsdag, mulet och bullrigt.

Jag har lunch nu. Jag har precis ätit upp. Jag åt en typ hamburgare med fetaost och lite grejer. Den har Niklas gjort till mig. Niklas står för all matlagning den här veckan. Och nästa vecka. Och veckan efter den. Plus en vecka till. För jag jobbar till fem och kommer inte hem förrns typ 19. Men efter dessa veckor behöver inte han laga mat på 10 dagar. För då åker vi till Dubai och på en kryssning, så då finns det folk som lagar mat istället för Niklas. Det tycker han är skönt.

Idag är jag sjuk också. Jag är hemskt snorig. Det gillar inte jag riktigt. Men så kan det gå ibland.

Innan jag åt min lunch skrev jag klart min offert. Den är skriven på engelska. Jag är hemsk dålig på att skriva på engelska. Och jag kan inte säga att jag är speciellt bra på att skriva offerter. Men min chef tyckte att den var bra, så jag är nöjd.

Ehh.. Nu ska jag gå och göra nått kul. Kanske linda in mig i en sladd. Eller skriva fula svärord på franska under ett bord. Vi får se vad jag hittar på.



Tisdag, snökaos.

Idag är det första dagen på 3 dagar som jag inte brytit ihop och grinat hysteriskt ungefär en gång i kvarten. Jag anser därmed att jag gjort framsteg. Idag har jag bara blivit lite fuktig i ögonen över vilka fina vänner jag har haft vid min sida de senaste dagarna. Sofie, min älskade vän, utan dig hade jag fortfarande legat i fosterställning på toagolvet, okapabel till att fatta ett eget beslut. Lisa och Jenny har också tappert funnits där hela tiden. Tack från hela mitt hjärta till er.



Förlåt. 1000 gånger förlåt.



Please don't leave me.



Onsdag, snö och tusen minus.

Idag har jag haft migrän i tre dagar. Det är inte kul och idag har jag inte ens åkt till jobbet. Jag hatar verkligen att ha ont i huvudet och speciellt att ha migrän. Illamående i combo med en fruktansvärd trötthet plus ont som satan i huvudet är verkligen inget kul.

Jag som skulle knata runt i sthlm med systeroch käka middag med Jenny idag. Nu blir de inget av med det. Så fantastiskt värdelöst.

Allt jag vill just nu är att sova, men då jag sovit i ca 15 timmar är det inte så lätt att somna om. Så nu tänker jag fortsätta ligga i någon form av halvdvala och tycka synd om mig själv.

Ja, jag är bitter.