Du tror du vet allt, men det finns en liten liten oro som du inte vill se.


Inte ett ljud kommer över mina läppar. Jag är inte redo för det än. Men snart, snart får ni se. Får jag se. Jag ska visa att jag kan. Inte ett ljud. För allt är ju som vanligt nu. Denna lilla oro kan skapa bekymmer, jag vet de. Men det gör inget. För mig. Jag har alltid en distans. Jag kan. Tror jag.

Jag är tyst. För allt är som vanligt. Inte ett ljud.
Jag kan. Allt är ju som vanligt. Eller?




Skolstart.


Började skolan i onsdags. Ganska mysig dag iaf.
Och torsdags och fredags var vi på kickoff som var allt. Långtråkig, kul, mysig och läbbig.

JAG VILL HA SOMMARLOV!


Hejdå...


Igår flyttade Evelina. Synd. Känns som jag precis lärt känna henne och så flyttar hon. Men jag hoppas att hon får det kul, är lite avis på henne. Jag vill också flytta iväg. Lycka till Evelina! Glöm inte bort att vi ska på Testern när du kommer tillbaks och hälsar på ;)


Jag är forfarande mest din.


Jag hör besvikelsen hans röst. Hur hans röst skiftar från glädje till besvikelse så fort jag öppnar munnen. Jag vill verkligen inte såra honom, men vad jag än säger ser jag att han sjunker ihop. Enda anledningen till att jag har lugnat ner mig i livet är för att jag inte vill göra honom ledsen. Men vad jag än gör blir jag till en besvikelse. Han skulle aldrig, aldrig säga de till mig, men det syns tydligt i hans ögon. Dom ögonen. Dom snällase ögonen.
Älskade, älskade du. Jag gör allt för dig. Jag tänker lyckas för din skull.




För jag kommer alltid vara mest din, pappa.

Och nu är det bara en dag kvar...


Och jag hatar det. Skulle helst av allt skippa skolan helt. Allt snack om att "det är kul att träffa alla kompisarna" eh? På sommarn träffar man ju dom man vill hur mycket man vill! I skolan måste man träffa alla heeela tiden, såklart dom man inte vill träffa också. Uäk. Saknart verkligen inte.

Min sommar har vart kanon. Helt underbar. Har träffat alla som ligger mig varmt om hjärtat, fyllt år, skrivit upp och chillat.

Visserligen kändes det under två veckors tid att jag skulle gå under. För då gick allt åt helvete för mig. Men jag tog mig ur allt och nu är mitt liv lätt igen.

  Sommarlov...


  Skola...

Partypinglor!

image158

Ikväll igen!

Äntligen är tiden inne.


Det är en sak som jag länge har velat berätta. Men de har inte känts rätt. Men jag tror att tiden är inne nu. Redan nu känner jag en lättnaad. Äntligen har jag skaffat så mycket mod att jag vågar.

:

KALLE ÄR EN TOFFLA!

Pju.. Nu känns de bättre...





Humöret upp, fötterna ner.

- A för fan, Trädgårn klockan 10. Kanon!
- Tagga innan?
- Aja.. Jag har redan korkat upp!
- Va? Tidigt? Nej, nej.. Klockan är ju snart tre!
- Ok, vi ses där!

Har känningar om att det kommer att bli en dunder kväll ikväll!
Kalas!


Ett minne att spara.


Idag åkte vi till den stora Stockholmsstaden!

Vi gick på Skansen, åkte båt, vandrade in the old town och bara glassade!

          

         

           


     

En kanon dag. Jag har haft det jätte mysigt. Vi såg jätte många djur. Till och med Nemo! Så jag är över lycklig nu. Världens bästa dag med världens bästa man! Jag älskar även att vandra runt i Gamla stan och det hann vi också med. Och båtturen var hel mysig. Jag är jätte nöjd. Jag älskar att göra sånt här spontant. Det låter jätte töntigt att gå på skansen men det är ju kul! Jag uppskattade verkligen den här dagen.



Här är han, min prins!
Han som jag älskar mest av allt.

Endless love.

image157
Rescue me with your smile.

Dagen jag har väntat allt för länge på.


Idag ska jag hitta Nemo!
Jag är taggad till tusen!


Nemo, here I come!
image136

F Ö R  J A G  O C H  N I K L A S  S K A  T I L L  S K A N S E N !

=)


Muppsala-stadens värld.


Igår var jag och Nickluspicklus i den stora Uppsalastaden. Det var mysigt. Vi vandrade runt på stan, käkade glass, dinglade med benen i ån (eller flod, eller älv, eller vad de nu var...) och handlade lite kläder. Det blev en kanon dag!

Vi hade parkerat bilen på en gata (25 kr/timmen btw...) i sisådar fem timmar kanske, och när vi kommer tillbaka för att åka vidare märkar vi att Niklas har glömt att låsa den stackars Forden! Och som jag hade garvat om nån hade känt på dörren och tagit stereon...

image135


På väg hem från muppsala svängde vi förbi Emil och Ellen (Niklas glömde nått där dagen innan) Där badade vi i sjönnen och käkade middag. Och Ejlert envisades med att titta på Gillmore girls...

... Och där på bryggan låg vi, du och jag. Ensamma. Du hade ditt huvud på min axel och din hand på mitt knä. Solen värmde och det enda som hördes var en väg långt, långt bort och vågornas kluckande mot bryggan. Stillheten. Jag fick en puss på pannan och det enda som rörde sig var ditt pekfinger som drogs fram och tillbaka över mitt knä. Det är vid dessa tillfällen jag älskar dig som mest. Tysta och stilla stunder som bara är våra. Glädjen som bubblar när du ligger brevid. När det bara är vi två. Och alltid kommer jag att älska dig...

Kod röd.

image134

Jag har en pryl. Den fick jag när jag fyllde år. Det är en mycket märklig pryl. Den förvirrar mig. När jag fick den tyckte jag att det var en onödigt ful sak. Men jag vet inte vad jag tycker om den längre. Den har satt sig så att jag inte kan sluta tänka på den. Jag hoppas att den är magisk. För jag har alltid velat äga en magisk sak. Om man har den i solen glittrar den. Och öppnar man den sitter det två speglar i den. Den är liksom ful-vacker på nått sätt. Den väcker konstiga känslor. Jätte märkligt. Så den är nog allt lite magisk. Min helt vanliga förtollande pryl. Jag tror att jag ska gömma den...


Gå inte, lev med mig.


Iskylan spred sig i kroppen. Panik. Tårar. Jag blev arg. Arg för att hon tänkte ge upp. Den trognaste vän jag haft vill inte finnas. Jag hörde panik i hennes röst. Hysterisk panik. Men helt plötsligt försvann allt liv. Rösten blev iskall. Hon skrattade. "Gråter du Hanna? Du ska inte gråta för mig." Fattar du inte? Jag gör vad som helst för dig! "Men Hanna, förstår du inte? Jag är svag. Mycket svagare än du. Det har alltid vart du som har vart den starka av oss två." Nej, nej , nej. FEL! Vi har alltid klarat allt tillsammans! Vi är lika. Som alltid. Det har alltid vart vi, mer eller mindre. Och jag skulle aldrig förlåta dig. Aldrig.

Ska vi bara se det som är bra,
Ska vi bara se varandra?


Hela veckan.


I torsdags

- Skrev jag körkortsteorin, och JAG KLARADE DET!!!! Jag är fett nöjd över mig själv =) 57/70 och 52 var godkändsgränsen. Kanon bra jue.
- Grattade jag min kära kusin på 17årsdagen.
- Körde jag traktor och tog in hö.

I fredags

- Jobbade jag sista dagen.
-  Var de party hos mig och sedan utgång.

     

I lördags

- Feta bakisdagen...

I Söndags

- Var jag och Niklas och badade i Lunda.
- Åkte vi till Rimbo.
- Badade vi med Micke, Karin, Ellen, Emil, Adde och Hannah.
- Såg jag och Ellen på film.



I måndags

- Vaknade jag och Niklas i Addes säng.
- Åkte vi och Emil och Ellen till Thun's.
- Fick jag en födelsedags present av Emil och Ellen.
- Badade i Metsjön.
- Åkte hem och kollade på film.

I tisdags

- Grattade vi min lilla farbror Stephan på 47årsdagen.
- Åkte jag och Nicke till Kapellskär och badade på Campet.
- Lekte jag med Sandra.
- Kollade vi på film.

        

Och jag trivs så här...


Nu är jag stor!




Jag har fyllt 18.
Kanon!

     

Vi åt tårta.

   

Nicklas är ful. Morfar höll ett rörande tal för lilla mig. Jag och Niklas lurade varandra.

    

Hjördis blev full. Och jag fick låna ett partytält av Lars.

Det kom 45 pers för at fira mig. Jag blev glad.
Tack alla för en kanon dag!