Och nu är vi större än vi var då.

Kolla vad jag hittade i mitt arkiv.



Vi var 16 år och antagligen bäst i världen.
Vi struntade i allt som kunde kopplas till skolan.
Vi roade oss med att leva liiiiite för mycket på gränsen.

Den perioden är nu över. Och vi överlevde.

Nu är det på´t igen!

Eller hur Slirren?
;D




En vanlig dag.

Jag har en dator i mitt knä, en tv framför näsan och en Niklas som sover på min arm.

Det är alltså en helt vanlig dag i familjen Blomdahl-Jonsson.

Nej, inget nytt har hänt idag.

Nu blir det snart sängen för oss (eller Nilkas kommer hävda att han måste se klart på tvn, fast han inte har nån aning om vad det har visats den senaste halvtimmen) Det är inte så jättekul att ställa klockan på 04.20.

Det är kärlek.

Längtar till i påsk! Du blir det en hejdå Sverige och Hello Dubai!


Hört idag.

Tekniker: Men va faaan Hanna! Har du haft sönder telefonen också? Vad gör du om dagarna? Övar inför os i kast med liten interntelefon?
Jag: Det var inte jag, det var...
Tekniker: Du har nog en bra chans i hoppa-på-telefonen-grenen.
Jag: Eh.. Det var faktiskt Bia...
Tekniker: Eller satsar du på den nya grenen få flest tekniker involverade i din vardag? Först funkar inte ditt kort i en vecka och sen har du sönder telefonen.
Jag:Men kortet var det ju du som hade sönder!
Tekniker: Inte då. Allt är ditt fel! Hahaha.
Jag: MEN SLUTA FÖRPESTA MIN DAG! LAGA DEN JÄVLA TELEFONEN BARA!! ELLER GE MIG EN SKRUVMEJSEL SÅ FIXAR JAG SKITEN SJÄLV!
Tekniker: Eh... Förlåt... Eh... Jag kommer upp till dig med den om 5 min.
Jag: Jag behöver den nu.
Tekniker: OK. Ge mig 2 min.

Måntag.

Idag är det måndag. Snö. Och kallt. JAg har tillbringat hela dagen på min praktik. Not so fun. Jag har sprungit fram och åter på hela Royal Viking och försökt få tag i diverse människor. Sedan har jag passat ett tiotal bebisar. Förstår ni? JAG har ENSAM passat 12 BEBISAR. 12 bebisar är många bebisar. Dom var skitgulliga. Tills deras mammor var utom synhåll (hörhåll!?). Jäjä.

Min egen lilla Niklasbebis har fyllt år i helgen!

G R A T T I S!



Puss på honom säger vi.

Nu ska jag göra nått kul. Åh.. Jag vill så hemskt gärna åka hem till Linus och Sanna. Deras hamster Bella har fått ungar i Linus katt Gunnars päls. Jag vill leka med dom!

Jäjä. Det får bli en annan dag.


Nytt år - nya möjligheter.

Men först, det jag gjorde förra året 2009:

Eh... Jag minns inte vad jag pysslade med i våras. Jo! Jag pluggade, var projektledare för en mässa, styrde upp mammis 50års fest, tog farväl av världens bästa gmoster och lärt mig att hata cancer, hade praktik, åkte till USA (New York och Washington), hängde i Göteborg, och på Åland, tog flyget till Natti i Umeå, följde med Jempa till Skånelandet, typ Båstad, åkte till Riga med Niklas, badat en hel massa, fyllde 20 år, åkte RIB-båt i sthlms skärgård, campade och gick på Kolmården med Sofy, Nicklas och Niklas, chillade på Cypern med Niklas, satt rekord i kräftätning, startade en fanclub för Rimbos b-hockeylag, eh... Pluggat igen? Eh... Startat mitt examensarbete firat jul, åkt upp till Trysil med ett coolt gäng för att fira nyår. Ja, det var allt. Ett ganska händelselöst år.

Nu, 2010. Det här kommer ske i mitt liv:

Jag kommer att vara världsbäst på Amadeus-systemet, byta bänkskivor i mitt kök, praktisera på Royal Viking, åka på en kryssning kring Dubai i påsk, åka till Frankfurt i maj, ta examen som mötes designer, arrangera en golftävling, bila i Sverige och fylla 21.

Saker jag också vill ska ske:

Få ett välbetalt jobb som jag tycker är kul (där jag kan få sovmorgon när jag vill och aldrig behöver sluta senare än 16.) Flytta till en KUL stad alternativt resa runt jorden, vinna 70 miljoner kronor på bingolotto och få Niklas att äta sniglar.

R I P Jesus.

Tack för mig.