Dine kartoffel.

Nu är jag hemma från Frankfurt.
Igår var första dagen på ca 14 dagar utan alkoholintag. Det är inte helt ok. Inte för att jag har vart full hela tiden, absolut inte, men det har blivit en hel del öl, champagne, vin och drinkar. Åkte liksom ner till Frankfurt med ett schema på vilka jag skulle dricka champagne och vin med vilka tider. Ett rätt soft jobb faktiskt.

Idag har jag börjat på mitt jobb också. En fin titel har jag med, kan inte ens uttala den.



Innan Utg på en ascool nattklubb.


Exeliamen.

Jag har nu ett diplom i Project Management in Meeting Design. Nu nöjd som helst.

Jäjä. Nu är det ut i de fina vädret och planera lite inför imorrn, för då är det fest. Eller FEST kanske man säger.


weeehoo!!

Herre gud hörrni, jag har lämnat in examensarbetet och imorrn tag jag EXAMEN!! Det kan omöjligt bli bättre! Idag ska jag först cykla till mammi och tvätta kläder. Sen ska jag till sjukhuset och hämta ett plåster och sen ska jag till Jempa för att chilla men henne och Catin. Guuuud så kul! Jag är nöjd.

En lista:
- Imorrn tar vi examen. Det kommer att bli en toppendag!
- På fredag ska jag ta bort stygn.
- På lördag har jag min examensfest! Alla som känner att dom vill vara med och fira min dag få mer än gärna komma!
- På måndag åker vi till Frankfurt. Inte helt fel med en veckas mingel.
- Måndagen den 31 maj börjar jag på mitt första riktigt riktiga jobb, som projektledare på en DMC. Jag är fantastiskt nöjd med att jag fick jobb, faktiskt!

Nej, nu ska jag tagga inför imorrn!


Måndag.

Vad ska man säga? Här sitter jag i mitt kök och blickar ut över Norrtan som dagen till ära är regnigt och tråkigt. Sitter här och som alltid jobbar jag med examensarbetet och dricker groggvirket som blivit över sedan helgen. Är inte de intressant? Att det är groggvirket och inte spriten som blir kvar, menar jag.

Jag har inte speciellt kul faktiskt. På diskbänken står ett trasigt glas, blommorna behöver säkert vattnas och jag har precis ringt till sjukhuset för att dubbelkolla och boka om en tid jag har där. Jag hade verkligen tur för dom hade ett återbud på onsdag. Så då ska jag ta mitt pick och pack för att åka in till sthlm och operera mig. Eller operera är väl att ta i. Jag ska träffa en kirurg som ska ta bort ett obehagligt födelsemärke. Han var tydligen en av de bästa i Sverige på det. En riktig prickspecialist är vad han är. Efter att jag har engagerat ett gäng hudläkare i Norrtälje som tyckte att mitt märke var de märkligaste dom sett skickar dom mig till en specialist inne i stan. Jag känner mig speciell. Eller så är Norrtans sjukhus sämst.

Ikväll ska jag laga mat! Fiskpinnar och makaroner. Är inte det de godaste som finns? Johooda, det är de verkligen. Har längtat efter de i en vecka nu!

Igår fyllde pappi år! Grattis till honom! Världens bästa pappi. Vi käkade tårta hela dagen och avslutade med en god middag på G. Fantastiskt.


7/5-06.

För fyra år sedan satt jag med en smältande Twister i min hand på utsiktsplatsen på södra bergen. Du satt också där. Vi hade känt varandra i säkert en vecka och på nått konstigt vis hade det sagt klick mellan oss. Jag var 16 och du var 19. Jag hade ett prickigt linne, du hade en röd Sierra. Du frågade om vi var tillsammans nu och jag sa ja.

Idag sitter jag framframför datorn och skriver på mitt examensarbete. Du är på jobbet. Vi har känt varandra i fyra år och en vecka och på nått konstigt vis är vi fortfarande tillsammans. Jag är 20 och du är 23. Jag har ett prickigt kök, du har en svart BMW. Du säger alltid "jag älskar dig" innan vi ska sova och jag vet att jag älskar dig mer än du tror.

Hanna hjärta Niklas

 


Varför är jorden rund?

Jag tänkte ventilera lite frågor jag tänkt på den senaste tidan:

- Om man sitter i en bastu som är varmare än 100 grader, kokar man då?

- Jag och Niklas älskar varandra, är skrivna på samma adress, våra ICA-kort är kopplade till varandra och vi betalar lika mycket hyra. Betyder de att vi är en familj?

- Hur vet man att man älskar någon?

- Jag och syster ska dricka vitt vin ikväll. Jag gillar mer rött. Vad för vitt kan vi enas om som gott?

- Vad ger man sin pappa i födelsedagspresent?

- Om man inte blir godkänd i sitt examensarbete, får man inte gå ut med fullt betyg då?

- Är det några måsar som byggt bo över mitt sorumsfönsrer? Gör dom det bara för att irritera mig?

- Om man blir anställd som pirat, får man då gå med i facket?

- Borde jag starta eget?

- Måste det inte vara skittråkigt att jobba som revisor?

- Varför vill ingen ge mig en Iphone?

Herregud... Nu förstår jag varför jag är så förvirrad! Jag har ju skitmycke viktiga frågor att tänka på!


Jag säger då det...

Moahahahaha...

Jag lyckades till sist, med hjälp av mamma, komma på ett vis att märka min cykel. Vi tog en bagage-lapp och skrev mitt namn och lägenhetsnummer. Bra tyckte vi.

Idag tänkte jag pumpa luft i cykeln och gick därför ner i källaren för att hämta den. I den annars sprängfyllda källaren fanns det bara fem cyklar kvar. Alla som inte var märkta var bortfraktade.

Det som är roligt är att det satt arga lappar på väggarna. "VEM FAN HAR SNOTT MIN CYKEL??!" och "Du som tagit min gröna cykel av dammodell, ge dig till känna! Du kan få hittelön. Annars går jag till polisen!" stod det på några av dom.

Hur kul är inte det??!

Här har bostadsrättföreningen skickat ut och satt upp lappar till förbannelse i flera månader, och det finns fortfarande folk som inte fattar! Det är fantastiskt tycker jag!

(Eller jag är mest glad över att det inte är jag som står där med brallorna nerdragna)



Han är glad.

Igår frågade jag Niklas vad hans bästa egenskap är.
Han visste inte.
Då frågade jag vad det är som gör honom till en bra person.
Han svarade att det var för att han var så glad och positiv jämt.

???

Eh... Vi måste anta att det var ironiskt menat.


Om bilden:
Jag: Le Niklas!
Niklas: Jag ler ju!!
Jag: Nej! LE!!

Och då gapar han.
Han är så gullig.


Här, där och borta.

Åter en dag med plugg. Not so fun faktiskt. Men hey! Om 15 dagar tar jag examen. Det ska bli sååååååå skönt. Sen blir det jobb för hela slanten och till vintern får vi se vad som händer.

Åh vad jag längter till i sommar! Har assköna planer och det kommer att bli hur kul som helst!



Och här skulle jag vilja befinna mig nu. Det vad skönt.

Jag blir för övrigt galen på detta väder! Det är ju hur fint som helst, men man dör ju av att det är så kallt!

Iallafall. Jag ska bjuda med min lilla Niklas-bebi på Operakällaren ikväll. Han bara måste älska mig! Jag är ju trots allt den bästa flickvän han har.

Ps. Jag har världens bästa morfar!!!


Krejsy.

Är det någon som vill bli lite galen med mig? Känner för att go lite wild and crazy. Typ åka till Arlanda och hoppa på första plan som ska avgå. Askul. Sen om man hamnar i Paris eller Brasilien är skitsamma. Skulle inte det vara kul?



Sen har jag en skitdum tanke i min skalle. En helt sjuk grej. En riktigt frän wild and crazy-grej. Haha. Vi får la se.



Att vara nöjd.

Jag är nöjd. Med nuet. Riktigt nöjd. Sådär jobbigt nöjd.
Solen skiner, jag har heft en underbar helg (trots Sveriges värsta bakfylla och allderles för kalla kvällar) samt att jag har ett gäng sköna vänner och en fantastisk pojkvän. (för övrigt var det nästan exakt 4 år sedan vi började träffas, Niklas och jag alltså.)

Är det inte underbart att bara sitta och vara nöjd? Eller, just exakt nu är jag väl inte så supernöjd, skriver nämligen på de satans examensarbetet. Men då jag vet att min lilla kusse står och bakar paj och muffins en bit härifrån som jag tänker käka på, gör att det inte känns lika hemskt att skriva.

Och imorrn, om planen inte hinner ändras, ska jag bjuda min man på middag på Stockholms stolthet, Café Opera. Inte dumt alls.

Jäjä. Ska strunta i alla bortförklaringar nu och börja skriva igen.