Måndag.

Vad ska man säga? Här sitter jag i mitt kök och blickar ut över Norrtan som dagen till ära är regnigt och tråkigt. Sitter här och som alltid jobbar jag med examensarbetet och dricker groggvirket som blivit över sedan helgen. Är inte de intressant? Att det är groggvirket och inte spriten som blir kvar, menar jag.

Jag har inte speciellt kul faktiskt. På diskbänken står ett trasigt glas, blommorna behöver säkert vattnas och jag har precis ringt till sjukhuset för att dubbelkolla och boka om en tid jag har där. Jag hade verkligen tur för dom hade ett återbud på onsdag. Så då ska jag ta mitt pick och pack för att åka in till sthlm och operera mig. Eller operera är väl att ta i. Jag ska träffa en kirurg som ska ta bort ett obehagligt födelsemärke. Han var tydligen en av de bästa i Sverige på det. En riktig prickspecialist är vad han är. Efter att jag har engagerat ett gäng hudläkare i Norrtälje som tyckte att mitt märke var de märkligaste dom sett skickar dom mig till en specialist inne i stan. Jag känner mig speciell. Eller så är Norrtans sjukhus sämst.

Ikväll ska jag laga mat! Fiskpinnar och makaroner. Är inte det de godaste som finns? Johooda, det är de verkligen. Har längtat efter de i en vecka nu!

Igår fyllde pappi år! Grattis till honom! Världens bästa pappi. Vi käkade tårta hela dagen och avslutade med en god middag på G. Fantastiskt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback